Spletna stran se prodaja! Spletni portal e-zaposlitev.com z vso programsko kodo in domeno je na prodaj. Za več informacij nas kontaktirajte.

Dobrodošli na spletni zaposlitveni portal e-Zaposlitev!

 

Spletni portal e-Zaposlitev je namenjen iskalcem zaposlitve ter delodajalcem. Medtem ko številni drugi portali, ki nudijo objavo zaposlitvenih oglasov, to zaračunavajo, pa so vsi oglasi na našem portalu brezplačni. Tudi iskalci zaposlitve si lahko oglase pregledujete brezplačno in brez registracije.

 

Glavno načelo portala e-Zaposlitev je preprostost. To pomeni, da bosta tako oddaja oglasa, kot tudi oddaja prijave na prosto delovno mesto, zelo hitra in kratka, brez dolgega postopka registracije in izbiranja neskončnega števila ustreznih parametrov.

 

Za delodajalce

Brezplačno objavite zaposlitveni oglas na naših straneh in si povečajte možnosti za ugoden razplet vašega razpisa za prosto delovno mesto. Na vaš razpis se bodo lahko kandidati prijavljali neposredno preko naše strani, prijave pa boste dobili na elektronski naslov, ki ga boste izbrali pri vnosu oglasa.

Brezplačna objava zaposlitvenega oglasa

 

Za iskalce zaposlitve:

Preglejte našo bazo zaposlitvenih oglasov in se s klikom na povezavo "Prijava na razpisano delovno mesto", ki se nahaja na dnu strani pri vsakem oglasu, kar preko spleta prijavite na razpisano delovno mesto. Oglase lahko pregledujete po kategorijah, na voljo pa vam je tudi hitro iskanje na vrhu strani.

Pregledovanje zaposlitvenih oglasov

 

Ker je portal še v razvoju, ga bomo čim bolje poizkusili prilagoditi našim obiskovalcem. Zato je zaželeno, da nam sporočite vaše predloge o tem, kako naj izboljšamo portal.