Spletna stran se prodaja! Spletni portal e-zaposlitev.com z vso programsko kodo in domeno je na prodaj. Za več informacij nas kontaktirajte.

Splošni pogoji uporabe portala e-Zaposlitev.com

Ponudnik in izvajalec storitve e-Zaposlitev.com je Sinus IKS d.o.o., Dunajska cesta 434, 1231 Ljubljana - Črnuče.


1. Pogoji uporabe spletnega portala e-Zaposlitev.com

Splošni pogoji uporabe opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe vsebin in storitev portala e-Zaposlitev.com na spletnem naslovu www.e-zaposlitev.com ter na vseh partnerskih spletnih portalih. Z uporabo spletnih strani in storitev portala se strinjate s pogoji uporabe.

Če se z navedenimi pogoji uporabe ne strinjate vas naprošamo, da nemudoma prenehate dostopati do spletnega portala e-Zaposlitev.com.


2. Vsebine portala

Vsem obiskovalcem portala je dovoljeno pregledovanje vsebin, oddajanje oglasov ter prijava na razpisane oglase. Brez soglasja podjetja Sinus IKS d.o.o. je prepovedano delno ali v celoti kopirati vsebine in jih objavljati v kakršni koli obliki v katerem koli mediju (internet, časopis...). Uredništvo portala skrbi za primernost, točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na teh straneh, vendar ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost, ažurnost in verodostojnost.

Vse vsebine in storitve portala so brezplačne. Vsak uporabnik, ki objavi oglas, s tem soglaša, da bo oglas javno objavljen na spletnih straneh www.e-zaposlitev.com in s tem dostopen vsem preostalim obiskovalcem spletnega portala.

Razen vsebin v sklopu zaposlitvenih oglasov, nobena druga vsebina in podatek ne bodo javno objavljeni. Osebni ter kontaktni podatki iz prijave na razpisano delovno mesto bodo posredovani samo osebi, ki je oddala oglas in ne bodo javno objavljeni na www.e-zaposlitev.com.

 

3. Odgovornost

Obiskovalci portala www.e-zaposlitev.com uporabljajo vse storitve portala e-Zaposlitev.com na lastno odgovornost in v celoti odgovarjajo za vse vsebine, besedila, slike in drugo gradivo, ki ga posredujejo preko portala.

Ponudnik storitve e-Zaposlitev.com ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške strojne ali programske opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, ki bi nastale zaradi uporabe portala e-Zaposlitev.com, prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne okvare oz. izgubo podatkov, ki izhajajo iz napak strojne ali programske opreme uporabnika.

Ponudnik storitve e-Zaposlitev.com se trudi zagotoviti nemoteno delovanje storitve, vendar ne odgovarja za nedelovanje storitve v primeru motenj v delovanju ali nedelovanja internetnega omrežja med obiskovalci in ponudnikom. Ponudnik storitve prav tako ni odgovoren za motnje v delovanju servisa ali za izgubo podatkov, ki so posledica višje sile. Ponudnik storitve e-Zaposlitev.com ni odgovoren za kakršnekoli nepravilnosti ali nezakonitosti, ki bi nastale zaradi neustrezne opreme ali ravnanja obiskovalca.

Ker so s portala e-Zaposlitev.com lahko vzpostavljene spletne povezave na druge strani, v lasti tretjih oseb, ponudnik storitve e-Zaposlitev.com prav tako ne odgovarja za vsebino, verodostojnost ter delovanje teh strani.

 

4. Varovanje osebnih podatkov

Obiskovalcem se za uporabo portala e-Zaposlitev.com ni potrebno registrirati, kar pomeni, da jim ni potrebno posredovati nobenega osebnega podatka oz. informacije.

Za oddajo zaposlitvenega oglasa mora obiskovalec (delodajalec) posredovati podatke o imenu (nazivu) podjetja ter kontaktni e-poštni naslov. Za prijavo na razpisano delovno mesto mora obiskovalec (kandidat za zaposlitev) posredovati svoje ime ter e-poštni naslov.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) se zavezujemo, da ne bomo vršili nezakonitih in neupravičenih posegov v zasebnost posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, varovanju zbirk osebnih podatkov in uporabi le-teh. Podatki, ki nam jih obiskovalci zaupajo, so namenjeni izključno pooblaščenim osebam v podjetjih, kadrovikom.

Pridržujemo si pravico, da vse ali posamezne obiskovalce, ki so nam poslali svoj e-poštni naslov, občasno obvestimo o novostih na portalu ali o drugih pomembnih dogodkih. Vsak posameznik lahko kadar koli pisno zaprosi (preko elektronske pošte ali kontaktnega obrazca, ki sta objavljena na naslovu http://www.e-zaposlitev.com/kontakt) za odstranitev njegovega e-poštnega naslova iz naše baze in s tem prenehanje prejemanja elektronskih sporočil.


5. Končne določbe

Dokument Splošni pogoji uporabe je ves čas dostopen v najbolj ažurni obliki na spletnem naslovu http://www.e-zaposlitev.com/pravno-pojasniko, ki predstavlja edino veljavno različico tega dokumenta. Predstavlja pravno veljaven in zavezujoč sporazum med ponudnikom storitve e-Zaposlitev.com ter uporabniki oziroma obiskovalci tega servisa. Ponudnik storitve si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev uporabe brez predhodnega ali naknadnega obvestila uporabnikov.

Trenutna različica teh pogojev uporabe je navedena pod zaporedno številko 1.0 in velja od dne 1.8.2008 (1. avgust 2008) do preklica ali spremembe.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na uredništvo portala preko kontaktnega obrazca.